De polo's, shirts, rompers en slabbetjes van Drukkies kunt u al vanaf € 5,95 laten bedrukken met één van onze originele printjes (plaatjes) of met een persoonlijke tekst. De print of uw zelfbedachte tekst wordt door ons met de techniek ´transferdruk´ op de kleding bedrukt. Deze techniek laat een zeer flexibele bedrukking op de kleding achter en behoudt zelfs na vele wasbeurten zijn kleurechtheid. Voor het bedrukken gebruiken we een plastic-achtig materiaal, 'flex' genaamd.  

Het kiezen van een bedrukking
Via de button 'collectie' kiest u eerst een shirt, rompertje of polo'tje uit dat u graag zou willen bedrukken. Na het kiezen van de maat en de kleur kunt u aangeven of u de voor-, achterkant óf beide kanten van het artikel wilt laten bedrukken. Daarna kunt u per kant kiezen voor ‘tekst’ of ‘print’. Het is helaas niet mogelijk om tekst en print te combineren op één kant. Bij zowel de prints als de tekstuele opdruk heeft u de keuze uit zeer veel verschillende kleuren bedrukking. Ook kunt u bij het instellen van de tekstuele bedrukking kiezen uit verschillende lettertypes en groottes. Het resultaat van uw keuzes ziet u gelijk op de foto verschijnen.

Het bedrukken van één zijde kost € 5,95. Als u zowel de voor- als achterzijde wilt bedrukken kost u dat dus twee keer € 5,95.

  De volgende items zijn te bedrukken:
  t-shirt lange mouw                slabbetjes
  t-shirt korte mouw                 polo's korte mouw
  romper lange mouw              romper korte mouw